Stichting Free a Girl

Free a girl is een organisatie die er alles aan doet om jonge meisjes te bevrijden uit de prostitutie. Maar ook er alles aan doet om de daders die dit op hun geweten hebben te veroordelen. Ze zijn in verschillende landen werkzaam zoals Bangladesh, Braziliƫ, India, Nederland, Nepal en Thailand.
Per dag worden er meer dan duizend meisjes verkracht. En dat moet stoppen. Free a girl helpt hierbij. Ze bevrijden jonge meisjes die in de prostitutie werken, geven medische zorg, opleidingen en een heel belangrijke hulpverlening: namelijk traumaverwerking.
Dit alles in samenwerking met de politie en justitie.

Om dit alles te kunnen realiseren is er geld nodig. Want het mag niet zo zijn dat hele jonge meisjes tegen hun zin in en zonder hun toestemming vastgehouden en verkracht worden.
Deze meisjes hebben recht op een toekomst en kunnen hopelijk als ze bevrijd zijn hun dromen verwezenlijken.

Hoe kun je deze stichting onder andere helpen.
– je kunt donateur worden
– periodiek schenken
– nalaten en schenken
– crowdfunding
– promotie materiaal wat je zelf kunt downloaden, zodat de kosten laag blijven en er meer geld over blijft voor de projecten.

Free a girl steunt 15 partner organisaties zodat er meer meisjes geholpen kunnen worden. En dat is nodig. Er zijn teveel meisjes die dit afschuwelijke lot moeten ondergaan en dat moet stoppen. Door free a girl zijn er al bijna 4000 meisjes geholpen. En dat is goed, maar er zijn nog teveel meisjes die geholpen moeten worden. Met hulp kan dit aantal verminderd worden.