Puincontainer huren bij Containerwebshop

Een veel voorkomende afvalstroom tijdens het verbouwen is puin.

Puin is de verzamelnaam voor alle harde steenachtige materialen. Onder puin worden onder andere de volgende afvalstromen gerekend Keramische producten (wasbak, toiletpot), harde steensoorten zoals bijvoorbeeld klinkers, betonpuin, tegels (wand en vloer tegels), dakpannen, etc. In een puincontainer mag ook maximaal 10% zand afgevoerd worden. In een puincontainer kunnen dus alleen harde steenachtige materialen afgevoerd worden. Afvalstromen zoals onder andere gips en gasbeton en asfalt mogen niet afgevoerd worden in de puincontainer.

Een puincontainer huren kunt u doen in de maten 3m3, 4m3, 6m3, 10m3 en 15m3 groter dan een 15m3 container voor puin is helaas niet mogelijk ivm het gewicht van de container.

Voor het plaatsen van onze puincontainers hebben wij tot en met 10m3 2 vrije parkeerplaatsen nodig. De containers passen zelf netjes op 1 standaard parkeerplaats en de overige ruimte heeft onze chauffeur nodig voor het indraaien van de vrachtwagen.
Voor onze 15m3 puincontainer hebben we minimaal drie parkeerplaatsen nodig, de 15m3 container is zelf 6 meter lang en de overige ruimte heeft de chauffeur nodig om te kunnen draaien met de vrachtwagen.

Een puincontainer huren kan bij Containerwebshop.nl tegen het all-in tarief, dit wil zeggen dat het genoemde tarief inclusief btw, transport ( plaatsen en ophalen van de puin container ), verwerking van het afval, huur en milieu toeslag is. Geen vervelende kosten meer achteraf.

Wil je een puincontainer bestellen? Dit kan op twee manieren. De bestelling kan 24/7 op onze website geplaatst worden, hierbij heb je de mogelijkheid om de container te betalen met ideal of contant bij plaatsing van de container aan de chauffeur. Daarnaast kan de container ook telefonisch besteld worden. Op werkdagen zijn wij van 8.00-20.30 telefonisch bereikbaar, op zaterdag van 08.30 tot 15.00. Telefonisch kunnen we je uiteraard ook al je eventuele vragen beantwoorden. Neem contact met ons op 073-7113349.